Jill Johnson till Högsby

29 januari, 2016 Läs mera
Jill Johnson till Högsby

Nu är det klart, Möjligheternas Kväll har lyckats boka upp högaktuella Jill Johnson till årets kväll den 21 maj. Jill som för närvarande befinner sig i sina mest händelserika, succékantade och framgångsrika år i karriären.

– Vi är så otroligt glada över att detta gick vägen och nu har
förberedelser inför kvällen dragit igång på allvar säger Lotta Berggren, en av personerna i projektgruppen runt Möjligheternas Kväll.

5-årsjubileum
Arrangemanget som firar 5-årsjubileum får i år en artist med riktigt stjärnglans, som endast framträder på få utvalda åtagande under våren innan kommande sommarturné drar i gång på allvar.
– Detta gör det än mer roligt att vi lyckats knyta Jill och hennes band till oss. Framträdandet blir av akustisk karaktär med gitarr och mycket stämsång i en nära kontakt med publiken.
Vi hoppas att Jill och bandet tycker att detta är lika uppskattat som vi gör, att vi möts i Högsby.
Jills uppträdande tillsammans med prisutdelning, god mat och senare på kvällen dans tillsammans med DJ Peter Carlsson hoppas vi ger ännu en oförglömlig kväll på Stabygården i Högsby säger Lotta.
Projektgruppen består av Lotta Berggren, Karin Sandholm, Emma Johansson, Liselotte Arvidsson, Ewy Magnusson, Gunilla C Johansson, Per Nilsson och Roger Welke.
Vi vill än en gång uppmana till er läsare att nominera pristagare till de åtta kategorierna, avslutar Lotta.

//Gunilla C Johansson
Se mer info i denna tidnings annons.

Tags: , ,

Kategori: Kommun, Kultur, Nyheter