Hybridbutik

28 september, 2023 Läs mera
Hybridbutik

Bild: Privat

Handlar’n Fagerhult utökar servicen och blir hybridbutik med förlängda öppettider.

– Tankarna på att utöka verksamheten till en hybridbutik har funnits i två års tid och nu den 1 oktober är det äntligen dags att erbjuda våra kunder möjligheten att handla hos oss under de tider som passar dem absolut bäst, säger Christin Sundberg som driver mataffären Handlar’n Fagerhult.
Hybridbutiker har den senaste tiden blivit alltmer vanliga och populära då de kombinerar öppettider då butiken är bemannad, och därmed erbjuder personlig service, med obemannade öppet-tider under stor del av dygnets övriga timmar.
– Det finns ett stort behov för många av våra kunder att kunna handla under tider vi i dagsläget inte har öppet, berättar Christin. Vardagslivet är ett pussel och genom att vi nu introducerar en ny service som innebär att du med ditt mobila BankID kan handla hos oss från måndag till söndag mellan klockan 04.00–24.00 hoppas vi underlätta handlingen för till exempel dem som pendlar och därmed får svårt att hinna handla under de bemannade öppettiderna.
Christin har besökt andra butiksägare med likartade förutsättningar som har satsat på hybridbutik och hon tror att detta är framtiden och att det kommer fungera fint i Fagerhult. Konceptet bygger på förtroende mellan kunder och butiksägare och innebär stora fördelar för båda parter. De produkter som inte kommer att säljas under den obemannade öppettiden är det sortiment som kräver legitimation. För den som känner sig osäker på själva förfaringssättet kommer det finnas tydliga instruktioner uppsatta och även möjlighet att i förväg prova självscanningskassan med personalens stöd.
– Vår affär är en naturlig social mötesplats för många invånare och det ska den vara även fortsättningsvis, säger Christin.
Att våra kunder är nöjda är det absolut viktigaste för oss.

Tags:

Kategori: Nyheter