Magasinet Innehåll Högsby nr 9 sept 2022

30 september, 2022 Läs mera
Magasinet Innehåll Högsby nr 9 sept 2022

Höstmys!

Då var valet över för denna gång, i alla fall när det kommer till väljarnas insats. Ännu återstår dock säkerligen en lång resa innan ena halvan av landets befolkning blir nöjda med Sveriges nya regering som nu ska styra landet under fyra år.

Över är också vår härliga sommar, ungefär samtidigt som vi gick till valurnorna eller befolkningen i Berga till sin Bergadag. Då slog kylan till och nu gör vi oss redo för ett par månader med höstmys innan den bitande vintern gör entré. Vad kan då vara bättre än en kopp te under en varm pläd, uppkrupen i soffan med en bra bok eller film? Inte särskilt mycket kan slå det för många av oss, eller hur? Sedan finns det de som älskar rörelse och inser vikten därav. Fråga bara alla krutdamer som aktivt deltar i de fyra S:en, Sund, smart, stark senior. Vi haffade dem alla under deras besök hos Östen Danielsson på Malen Gym i Högsby.

Hösten är också fix på hemmaplan. Trädgården ska förberedas för kylan och vinterns antågande. Inomhus kanske ni gör slag i saken och tar tag i den där renoveringen, ommålningen eller tapetsering av rummet som skulle ha fixats i ordning för länge sedan. Ett besök på Sandholms kan hjälpa er hitta rätt i djungel, i detta nummer presenterar vi i samarbete med Nordsjö och just Sandholms årets kulör bland annat.

Läs också om vårt besök på nya Familjecentralen i Högsby, Mor Lottens äventyr, Tage Johanssons liv samt om mustig dryck från Berga Gård.

Vi önskar er alla en trevlig läsning!

//

Mathias

 

 

 

Läs Magasinet Innehåll nr 9 sept 2022 här:

Tags: , , , , , , , , , ,

Kategori: Evenemang, Handla i Högsby, Kommun, Läs Innehåll, Näringsliv Högsby