Innehåll Högsby nr 11 november 2022

24 november, 2022 Läs mera
Innehåll Högsby nr 11 november 2022

Kvalitet!

Nu närmar vi oss slutet av 2022, det här är vårt nästa sista nummer innan nyårsklockorna hälsar 2023 välkommet. Galet vad tiden går fort, framför allt ju äldre man blir. Jag har alltid fått höra, ”man åldras med sina barn så se till att ta vara på tiden för den går ofantligt fort.” Nu står man här med sina två barn på högstadiet och frågar sig själv, vad tusan hände? Det enda vi som föräldrar vill är att de små ska känna att vi fyllt deras uppväxt med livskvalitet, eller hur?

På samma sätt som anhöriggruppen värnar att gänget ute hos dem ska fylla sin dag med äkta kvalitet. Att deras dagar ska räknas och kännas betydelsefulla. Vilket jobb ni gör där ute, fantastiskt! Maggan Drottman, numrets eldsjäl… Ibland träffar vi på människor som bara välter omkull oss. Maggan är en sådan, alltid funnits där för så många, oavsett ålder på både henne och de hon möter, har hon sett till att skapa
livskvalitet för varje individ hon mött! Hur många är vi inte där ute idag som har en relation till Maggan, för mig själv kring basketplanen och i simskolan.

Fliseryds Sportfiskeklubb jobbar benhårt med att skapa ett fiske med kvalitet för alla fiskeintresserade och Gith på Garpen har levererat kvalitet under så, så många år, magiskt!

Och vi på Happify vill såklart fortsätta förknippas med hög kvalitet tillsammans med er läsare och annonsörer även under 2023. Vi har stora planer för Innehåll med ett större utgivningsområde, fler sidor och med fler läsvärda teman. Vi kommer, bland annat, att börja med resereportage och skriva om utflyttade som lyckats på annan ort, bara för att ge er några smakprov. Så häng med oss, tillsammans skapar vi ett 2023 med grym livskvalitet!

//

Mathias

 

 

 

Läs Magasinet Innehåll nr 11 november 2022 här:

Tags: , , , , , , , , , ,

Kategori: Evenemang, Företag, Handla i Högsby, Kommun, Läs Innehåll, Näringsliv Högsby