Innehåll Högsby – nr 1/2023

2 februari, 2023 Läs mera
Innehåll Högsby – nr 1/2023

Gör om, gör rätt!I decembernumret informerade vi er alla om vår briljanta idé som fötts i våra huvuden under hösten. Att vi på Innehåll skulle ta ett steg till i att utveckla Innehåll ytterligare, till ett magasin med massa skoj och läsvärt, inte bara från kommunen utan från hela regionen. Stolt förkunnade vi i julnumret vår utgivningsplan under 2023 med att ett tjockt nummer varannan månad i Högsby kommun var det som gällde!

Tyvärr var ni inte redo för de storslagna planerna jag som ansvarig utgivare hade tänkt förverkliga. Fast då på ett positivt sätt! Ett sätt som så här i efterhand värmt våra hjärtan så där lite extra gott i ”vinterkylan”. Vi trodde nog inte att vi skapat ett ”Innehåll” som ni ville fortsätta läsa varje månad, att ni genom era mail och samtal skulle låta oss veta att ni såg fram emot att tidningen skulle komma varje månad och inte bli något dubbelnummer med utdelning varannan månad i era lådor.

Vi trodde kanske inte heller att ni annonsörer, från kommun till det lilla företaget, ville nå ut mer era budskap tätt och att en utgivning med större spann inte skulle bli bra.

Så, först och främst, tack alla ni där ute. Tack för att ni trivs med oss. Jag är beredd att ta mitt ansvar här och revidera. Att göra om och göra rätt. Så därför, Innehåll ser ni i era lådor varje månad även 2023. Utgivningsplanen är helt enkelt uppdaterad.

Så fortsätt tipsa oss om spännande saker som sker och som ni vill läsa om. Ge förslag på spännande människor från byn som lyckats på annan ort. Ge oss tips på härliga upplevelser eller andra livsberättelser ni vill att andra ska få ta del av. 6500 exemplar per nummer trycker vi även 2023 så det är många ögon som ivrigt väntar på att få gotta ned sig.

Nu kör vi, tillsammans!

//

Mathias

 

 

 

Läs Magasinet Innehåll nr 1 2023 här:

Tags: , , , , , , , , , ,

Kategori: Evenemang, Företag, Fritid, Handla i Högsby, Kommun, Läs Innehåll, Näringsliv Högsby