Innehåll Högsby – nr 6-2023

8 juni, 2023 Läs mera
Innehåll Högsby – nr 6-2023
Det är något speciellt…

Med festliga tider, eller hur? Sommaren är alltid förknippad med allt från trädgårdsfester, gatufester till festivaler och fotbollscuper. Förväntningar, planering och full koll på väderprognoser flera dagar innan.

Förberedelser med packning, inköp av mat och diverse dryck. För att rodda allt behövs fantasterna, eldsjälarna som ger och ger av sin tid för att skapa glädje för så många andra. Vad hade, som bara ett exempel, Hultsfred varit på kartan utan de tokiga och galna ungdomar som skapade Hultsfredsfestivalen och satte bygden på kartan under så många år och gav oss andra underbart många minnen för resten av våra liv!

Det är samma sak med Christian Åberg som med sitt gäng varje år skapar festival av rang i Oskarshamn och som lockar människor från när och fjärran till staden under en helg full med festligheter, fantastiskt. Bland dessa magiska människor finns också gänget bakom Högsbydagarna som under skolavslutningshelgen ser till att fixa så att Högsby verkligen lever upp under ett par dagar. Stort tack till alla er som ger så mycket av er tid för att förgylla vår, oavsett i vilken form ni skapar glädje så är vi evigt tacksamma. TACK!

Här på Innehåll har vi också fest, gläds åt att våra ägare sett till så att vi ska bli än fler på kontoret genom att Oskarshamns Annonsblad flyttar hit och blir en del av teamet. Kommer att bli riktigt skoj och skapar nya, oanade möjligheter för både oss och er. Så välkomna att höra av er med tips och idéer.

Njut nu av alla festligheter där ute, oavsett i vilken form. Kom ihåg att se varandra, ta hand om varandra. Det krävs inte mer än så.

//
Mathias

Läs Innehåll nr 6 2023 här:

Tags: , , , , , , , , , ,

Kategori: Evenemang, Företag, Fritid, Handla i Högsby, Kommun, Läs Innehåll, Näringsliv Högsby