Hemligheten bakom framgångarna avslöjas kanske i Högsby

23 februari, 2023 Läs mera
Hemligheten bakom framgångarna avslöjas kanske i Högsby

Günther Mårder är VD för Företagarna, ansvarig för organisationens övergripande verksamhet. På agendan syns uppdrag kring att driva opinion för ett bättre företagsklimat, förenkla processen kring att starta, driva, utveckla och driva företag.

Med en bakgrund som sparekonom och aktiv i svenskt föreningsliv under femton år, kommer han nu till Högsby för en heldag tillsammans med bland annat kommunens högstadielever, företagare och privatpersoner.
– Vi är mäkta stolta över att Günther kommer hit till oss i Högsby, berättar Karin Sandholm från Företagarna. Dagen är ett samarbete mellan Högsby Sparbank och Företagarna Högsby och han kommer att dels ha en föreläsning för Frövi-skolans niondeklassare där fokus kommer att vara företagande såklart men också vardagsekonomi och allt det där spännande som är just Günther. På kvällen bjuds allmänheten in till Stabygården och vi hoppas på många åhörare såklart. Günther Mårder är helt fantastisk att lyssna på med en historia som fascinerar. Under kvällen blir det först lite mingel med tilltugg innan föreläsningen börjar. Mycket inspiration kring vardagsekonomi, företagande, allt berättat med en stor portion humor utlovas. Arrangemanget riktar sig till både privatpersoner och företagare och tidigare föreläsningar runt om i landet har blivit stor succé, avslutar Karin Sandholm.

Tags:

Kategori: Företag