Framtidsklipp på Storgatan

30 mars, 2023 Läs mera
Framtidsklipp på Storgatan

Louise Stjernberg fortsätter satsa på att erbjuda långhåriga en stunds avkoppling i frisörstolen, nu också tillsammans med Talan som hyr en stol på salongen.

Uppvuxen i Högsby och med en längtan till frisöryrket. Valet till gymnasiet i Kalmar blev därför givet, frisörlinjen. Så tre år på tåget mellan Högsby och Kalmar väntade innan utbildningen var avklarad. Åren som följde resulterade bland annat i hembesök och klipp på äldreboenden runt om i kommunen för den idag fyllda 32-åringen.

– Tiden den går, 32 år, otroligt. Jag har numera två barn så livet handlar mycket om arbete och barnen, fritidsintressen är inte ens någon idé att du frågar om för det finns det knappt tid till. Tycker om inredning så det är väl där jag i sådana fall lägger tiden som blir över i livet. Men jag älskar ju att både driva egen verksamhet och att vara mamma så jag klagar inte, berättar Louise med ett skratt.

Tog över redan etablerad salong
När salongen som Louise gjorde sin praktik på blev till salu var hon inte sen att hoppa på den möjlighet som dök upp.
– Den hade drivits framgångsrikt under tio år så det fanns redan en kundkrets samt att jag också hade hunnit bygga upp mitt närverk. Salongen är stor och rymlig och här finns det stora möjligheter till att vidareutveckla verksamheten, kanske med något extra ben att stå på inom skönhetsvård. Vi får se vad som väntar och händer. Sedan ett par veckor hyr jag ut en stol till Talan som också är frisör. Vi kompletterar varandra bra och har numera öppet måndag till fredag, jämfört med tiden under pandemin och min mammaledighet där öppettiderna blev allt annat än stabila. Så nu storsatsar vi på 2023 och genom att Talan är här med sin kundkrets, hon var tidigare hos Emma i dessa lokaler, innan jag tog över, har vi en bra grund att satsa vidare på.
– Jag ser fram mot de kommande åren tillsammans med Louise här på salongen och vi hälsar gamla som nya kunder hjärtligt välkomna till oss, avslutar Talan.

Tags:

Kategori: Nyheter