Familjecentralen i Högsby bjuder in till KomIgångDag

27 april, 2023 Läs mera
Familjecentralen i Högsby bjuder in till KomIgångDag

Karin Axelsson från öppna förskolan, Emma Nieminen från BHV och Carola Gandskog, IFO Socialtjänsten, Råd och Stöd ser fram emot invigningen.

Skriv in tisdagen den 30 maj, mellan klockan 14.30–16.00 i kalendern.
Platsen att besöka är rinken på Hanåsa aktivitetsförening.

Då bjuder familjecentralen, i samarbete med Region Kalmars projekt komigång, in er med barn mellan 0-6 år att prova på olika aktiviteter.
– Syftet med dagen är inspirera barn och familjer till en aktiv fritid, skapa goda levnadsvanor samt öka samverkan mellan föreningar, kommunen och regionen där man bor, berättar Karin Axelsson, pedagog från Öppna Förskolan.

Hinderbana och maskot
– Under eftermiddagen kommer besökarna att få träffa olika aktörer från kommunens idrottsföreningar samt prova på olika idrotter som de erbjuder. Det kommer även finnas en hinderbana samt rörelsebingo att prova på och alla som medverkar får ett deltagarpris! Dessutom har vi bjudit in alla förskolor i kommunen till dagen med syftet att erbjuda möjligheter till ett aktivt liv. Dessutom är ju den nya lekplatsen vid Hanåsa precis invigd och med maskoten Tryggve på plats borde succen vara ett faktum. Så varmt välkomna till en eftermiddag full av rörelseglädje tillsammans med oss, region Kalmar län, kommunen och alla deltagande föreningar.

Tags: ,

Kategori: Nyheter