Äntligen dags för invigning av familjecentralen

30 september, 2022 Läs mera
Äntligen dags för invigning av familjecentralen

Karin Axelsson från öppna förskolan, Emma Nieminen från BHV och Carola Gandskog, IFO Socialtjänsten, Råd och Stöd ser fram emot invigningen.

Länge har det väntats på att pandemin ska ta lite paus så att den officiella invigningen av nya familjecentralen i Högsby äntligen kan gå av stapeln. Nu är det snart dags att hälsa nyfikna besökare välkomna.

Öppna förskolan, BHV, IFO-råd och stöd samt mödravården. Tillsammans huserar de på den nya familjecentralen i Högsby. Vi på magasinet Innehåll slog en signal till rektorn för kommunens förskolor, Marie Larsson, för att höra hur planeringen inför invigningen fortlöper.
– Mycket bra måste jag säga. Centralen öppnade i februari 2020 men själva invigningen har vi fått skjuta fram ett par gånger på grund av pandemin. Jag som chef över förskolan kan nu äntligen tillsammans med cheferna för mödravården, socialtjänsten samt BHV hälsa besökarna välkomna den 11 oktober till vår officiella invigning. Vi kommer att starta klockan 14.00 med lite tilltugg och mingel innan talare från regionen och kommunen tar över med några väl valda ord. Vi bjuder såklart på rundvandring i våra fantastiska lokaler som vi är så stolta över.

Välkomna!

Tags:

Kategori: Nyheter